Eigen portaal voor cursisten in onze cursusplanner

Uw cursisten krijgen in onze cursusplanner toegang tot een eigen portaal. In het intro van deze pagina las u al een voorproefje van hun mogelijkheden in dit portaal. Biedt u ook blended learning aan? Vanuit het cursistenportaal hebben uw cursisten ook toegang tot uw e-learning omgeving.

IVM klantportaal cursist

Nieuwe cursisten zichzelf laten aanmelden in ChainWise cursusplanner

In het cursistenportaal in ChainWise Cursusplanner kunnen nieuwe cursisten zichzelf aanmelden. Het aanmelden gebeurt met een gebruikersnaam en wachtwoord, die iedere cursist voor zichzelf kiest. Naast de standaard eisen die het systeem stelt, kunt u zelf bepalen aan welke extra criteria deze gegevens moeten voldoen. Zo kunt u bijvoorbeeld instellen dat nieuwe cursisten eerst uw algemene voorwaarden moeten accepteren voordat zij een account kunnen aanmaken.

Bestaande cursisten laten inloggen in de cursusplanner

Natuurlijk kunnen bestaande cursisten ook inloggen op het cursistenportaal in de cursusplanner. Voor het inloggen gebruiken zij hun eigen gekozen gebruikersnaam en wachtwoord. Na het inloggen kunnen ze zich inschrijven voor een cursus of module. Dit gebeurt op basis van doelgroepselectie, beschikbare data en plaatsen. Iedere gekozen cursus kan de cursist ook direct online afrekenen. Daarvoor moet het proces van inschrijven wel gekoppeld zijn aan een payment provider zoals bijvoorbeeld Buckaroo of iDeal. ChainWise Cursusplanner helpt u hier graag bij.

Uw klanten en docenten in onze cursusplanner

Speciaal voor uw vaste klanten heeft ChainWise Cursusplanner het klantenportaal ontwikkeld. Hierin kunnen uw klanten onder meer zelf cursisten inschrijven. En ook aan uw docenten is gedacht. Zij kunnen terecht in het docentenportaal.

Naar klantenportaal Naar docentenportaal

Direct aan de slag met onze cursusplanner

Wilt u vandaag nog starten met onze cursusplanner? Of wilt u een demonstratie van de software aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14. U kunt hem natuurlijk ook mailen: richard@chainwise.nl.