Eigen portaal voor klanten in onze cursusplanner

Het klantenportaal in onze cursusplanner is ingericht om uw klanten optimaal inzicht en comfort te bieden. In het klantenportaal is alle cursusinformatie namelijk in één oogopslag voorhanden.

  • Uw klanten zien in het portaal allereerst hun eigen persoonsgegevens of bedrijfsgegevens, en kunnen deze zelf wijzigen.
  • Verder zien uw klanten de status van diploma’s en de status van incompany cursussen, denk aan de planning en herhalingen van cursussen en eventueel beschikbare open trainingen.
  • Uw klanten ontvangen notificaties zodra nieuwe facturen of andere belangrijke documenten beschikbaar zijn. 
  • Afhankelijk van de ingestelde rollen en rechten kunnen bepaalde medewerkers van uw klanten cursisten van hun eigen organisatie of van clusterorganisaties inschrijven. Ook kunnen zij supervisie houden over ingeschreven cursisten en hebben zij direct toegang tot geplande cursusdagen, agenda en presentielijsten.
IVM Certificaten die gaan verlopen

Klantenportaal in ChainWise Cursusplanner in úw huisstijl

Uniek is dat wij het klantenportaal in ChainWise Cursusplanner kunnen opzetten naar úw specifieke wensen. Ook kan het portaal volledig in uw huisstijl worden opgeleverd. Uw klanten zien uw huisstijlkleuren en uw logo wordt getoond. Door zo uw eigen branding toe te passen versterkt u de merkbeleving.

Klantportaal IVM Incompany cursussen

Andere portalen in onze cursusplanner

Om uw cursisten te ontzorgen heeft ChainWise Cursusplanner het cursistenportaal ontwikkeld. Hierin kunnen cursisten zich inschrijven voor cursussen en vinden zij hun certificaten en diploma’s. En ook voor uw docenten biedt onze cursusplanner een oplossing. Dankzij het docentenportaal zijn zij volledig zelfredzaam.

Naar cursistenportaal Naar docentenportaal

Direct aan de slag met onze cursusplanner

Wilt u vandaag nog starten met onze cursusplanner? Of wilt u een demonstratie van de software aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14. U kunt hem natuurlijk ook mailen: richard@chainwise.nl.