Eigen portaal voor docenten in onze cursusplanner

In onze cursusplanner is een speciaal portaal ingericht voor docenten en instructeurs. Net als uw klanten zijn ook zij volledig zelfredzaam. Ze zien in het portaal onder meer wanneer ze zijn ingepland, kunnen zichzelf inplannen op een cursusdag en kennen diploma’s toe. Ook kunnen ze hun beschikbaarheid doorgeven, verlof aanvragen en uren registreren. En natuurlijk is ook alle cursusinformatie volledig inzichtelijk. Docenten zijn zo optimaal voorzien - en dat scheelt u veel werk. Het communiceren met uw docenten verloopt via het portaal in onze cursusadministratie software namelijk zeer eenvoudig en transparant.

Veiligheidsinstituut portaal plannen cursusdagen

Functionaliteiten van het docentenportaal in ChainWise Cursusplanner

De functionaliteiten van het docentenportaal in de ChainWise Cursusplanner zijn zeer volledig te noemen. Uw docenten hebben bij iedere cursus in de cursusplanner de beschikking over standaard presentielijsten en trainingsmaterialen, denk aan hand-outs, PowerPoint-presentaties, PDF’s en andere documenten. Ook kunnen ze de aanwezigheid van cursisten registreren, door hen met een muis, touchscreen of tablet hun handtekening te laten zetten. Na de cursus kunnen competenties van cursisten worden afgevinkt, voor verdere verwerking in de backoffice. En tot slot zijn in het portaal een heldere urenadministratie en handige kilometerregistratie beschikbaar.

Andere portalen in onze cursusplanner

Om uw cursisten te ontzorgen heeft ChainWise Cursusplanner het cursistenportaal ontwikkeld. En ook voor uw klanten is onze cursusplanner ideaal. Dankzij het klantenportaal zijn zij volledig zelfredzaam. In onze cursusplanner behouden uw klanten het overzicht over hun eigen aanbod, de beschikbaarheid en de inschrijvingen van de cursisten.

Naar cursistenportaal Naar kantenportaal

Direct aan de slag met onze cursusplanner

Wilt u vandaag nog starten met onze cursusplanner? Of wilt u een demonstratie van de software aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14. U kunt hem natuurlijk ook mailen: richard@chainwise.nl.