Cursusplanner koppelen met website

Iedere cursus die u plant is in ChainWise Cursusplanner direct zichtbaar voor uw bestaande cursisten, uw klanten, uw docenten en uw partners. Maar ook uw websitebezoekers kunt u per ommegaande informeren. Wat u daarvoor moet doen, is onze cursusplanner koppelen met uw website. Op basis van beschikbare data en locaties kunnen websitebezoekers (lees: potentiële cursisten) zich dan in uw online agenda direct voor een nieuwe cursus inschrijven. U bespaart handelingen, want het hinderlijk overtypen van e-mails van cursisten of het aannemen van telefoontjes is verleden tijd.

SOMA online inschrijven

Uw cursussen online laten betalen

Wilt u dat er gelijk betaald wordt? Koppel dan het online inschrijven ook aan uw online betaalomgeving. Zowel u als uw cursisten ervaren nóg meer gemak. Het enige dat hiervoor nodig is, is het aansluiten op uw payment provider zoals bijvoorbeeld Mollie en Buckaroo. Wilt u het onderscheid maken dat particulier direct online moeten betalen en zakelijke klanten achteraf? Ook dat kan!

Een cursusagenda op uw website

We kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft over het koppelen van onze cursusplanner aan uw website. Want hoe krijgt u uw online agenda met cursussen up and running? Uiteraard ondersteunen wij u hierbij. Bij ChainWise Cursusplanner is in de backoffice standaard een online agenda beschikbaar. Dit Xml-bestand wordt in uw website geïntegreerd, zodat uw cursusagenda zichtbaar wordt. De implementatie hiervan vindt plaats in overleg met de leverancier of beheerder van uw website. Is er maatwerk nodig? Geen probleem. In dat geval ontwikkelen wij in eigen huis een applicatie, die benaderbaar is via een iFrame of die direct geïntegreerd kan worden.

Direct aan de slag met onze cursusplanner

Wilt u vandaag nog starten met onze cursusplanner? Of wilt u een demonstratie van de software aanvragen? De kortste weg is een direct belletje met Richard Mast: 06 15 24 18 14. U kunt hem natuurlijk ook mailen: richard@chainwise.nl.